Сушки дегідрататори для овочів, фруктів, грибів
Сушки дегідрататори для овочів, фруктів, грибів
- 1 990 ₴В наявності4774
Для сушіння продуктів використовують сушарки для овочів і фруктів, які є зручними та практичними у використанні. Раніше використовували сонячні промені та духову піч для досягнення такого результату, що зайняло велику кількість часу.
Сьогодні сучасні технології дають змогу засушувати продукти швидше та якісніше.
Основні типи та характеристики
Така продукція різноманітна за функціональністю, принципами роботи та дизайнами. Мають різні об'єми, потужність і системи керування. Класифікують такі моделі:
- Сушарки для овочів і фруктів з автовимкненням. Такий тип дуже зручний у застосуванні. Дає змогу системі самостійно визначити час готовності та вимкнутися в потрібний час.
- Сушарки для овочів і фруктів із таймером. Головна зручність — надає можливість господині вибрати потрібну кількість годин для сушіння і після цього зупинити процес приготування без допомоги людини. Максимальний час — два дні готування, а точніше 48 годин.
- Сушарки для овочів і фруктів із дисплеєм. Сучасний і популярний серед покупців. Можна стежити та контролювати завдяки вбудованим датчикам.
- Сушарки для овочів і фруктів із захистом від перегрівання. Прості у використанні. Підходять для людей старшого покоління. Головна перевага: у разі пошкоджень у системі товар вимикається до того часу, як почнеться запалення або плавлення пластикових пристроїв.
- З індикатором увімкнення. Такий режим сушарок для овочів і фруктів дає змогу контролювати й спостерігати за процесом сушіння. Знати температуру, задані параметри та тривалість приготування.
- З регулюванням повітряного потоку. Дає змогу вибирати потрібну температуру, зменшувати або збільшувати. Зазвичай виготовляються у двох-трьох стандартах температурними режимами. Можуть надавати плавне регулювання температури, що дає змогу вибрати певний режим для окремого продукту.
- Сушарки для овочів і фруктів із регулюванням висоти піддона. Добре підійде під час готування грибних виробів і квітів. Зазвичай піддони призначені для засушування в нарізаному вигляді, а гриби краще готувати загалом. Не завжди цілісний продукт поміщається саме з цією метою придумана регулювання висоти. Можна вибрати товар із певною кількістю лотків, що вирізняються функціональністю